Opp på sykkel og ut på tur

I dag! Endelig fikk jeg kroppen ut av huset og bikkja på slep. Jeg har hatt fridag i dag, så etter å ha brukt noen timer i sofaen, for å hente igjen litt energi fant jeg ut at jeg måtte få gjort noe med denne treningen. Så da var det på med treningstøy til meg og sele til bikkja. Med stå-på-mot og, utrolig nok, entusiasme bar det avgårde med sykkelen. Jeg må ta det rolig i begynnelsen så bikkja får gjort fra seg så jeg slipper bråstopp med kroppen over styret fordi hun må gjøre sitt.

Turen gikk egentlig veldig greit. Bikkja var enig i at i dag var det greit vær å dra på sykle-/løpetur. Dermed var det bare for meg å pushe på. For det er helt klart hvem som er tregest av oss. Selv om jeg bruker sykkel. Jeg må ha litt variasjon på tempo, ikke bare for min del, men for hennes del også. Hun har jo ikke vært bortskjemt med skikkelige treningsturer, kan man si.

Lifelog-appen viste etterpå at vi hadde vært ute i 24 minutter. Og det er jo ganske nært den halvtimen som er første mål med tanke på treningsmengde. Og pulsen var godt øket, det samme var pusten. Kjente det i brystkassa flere ganger. Men det må til for at det skal bli bedre.

Det beste med den løypa jeg syklet i dag er at den har en ganske bratt, men ikke så veldig lang bakke. Denne gikk jeg opp i dag. Men det vil også si at denne kan bli en målepinne på hvordan formen øker. Dette skal bli bra!

Reklamer

En kommentar om “Opp på sykkel og ut på tur

  1. Jag tänker varje dag att nu ska jag träna, bara ut och gå en halvtimme, bara gör så, det tar inte så lång tid och försöker övertala mig. Men fader jag är alldeles för lat. :S Kul att du fick dig en tur i alla fall.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s